Fejérfoci.hu

Hírek a Fejér vármegyei futball világából! Friss információk, hírek, elemzések, interjúk első kézből.


Image

Impresszum

Munkatársaink
Főszerkesztő: Czene Dániel

Tartalmaink egy részét olvasóink küldik számunkra. Köszönjük fáradságos munkájukat!

Weboldalunk: https://www.fejerfoci.hu
Facebook-oldalunk ide kattintva érhető el.

Az oldalon megjelenő tartalommal, javaslatokkal, valamint hirdetési lehetőségekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségen várjuk a leveleket.

Cím: 2040 Budaörs, Akácos u. 20.

Alapítás

A Fejérfoci.hu internetes hírportál alapítása 2013. augusztusában történt. A Fejérfoci.hu a legrégebbi, Fejér vármegye labdarúgásával kapcsolatos portál. Portálunkat akkor indítottuk útjára, amikor még nem is vármegyei, hanem megyei fociról beszéltünk.

Hitvallásunk

Az alapítás óta sok víz lefolyt a Dunán, az elnevezések változtak, a lényeg azonban nem. Kifejezett célunk továbbra is az, hogy tárgyilagosan számoljunk be az amatőr labdarúgással kapcsolatos hírekről immáron nem Fejér megyéből, hanem Fejér vármegyéből.

Küldetésünk

Minden csapattal kapcsolatban szívesen fogadunk információkat. Mi magunk igyekszünk utánajárni mindennek, ami érdekelheti a vármegyei labdarúgás szerelmeseit. Hisszük, hogy a pontos tájékoztatás fontosabb mindennél, önös érdekek nem mehetnek a minőség rovására. Weboldalunkon a friss, ropogós hírek mellett interjúkat, elemzéseket is közzéteszünk. Ezen felül fényképeket is készítünk a vármegyei rangadókon, ezek szintén megtekinthetők virtuális hasábjainkon.